BAŞKAN YILMAZ’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 20 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. 

Başkan Yılmaz, mesajında şunları kaydetti: “Babalar ailenin ve toplumumuzun en önemli güven kaynaklarıdır. Ailesi için her türlü fedakârlığı yapan, çocuklarına sağlıklı ve güzel bir gelecek hazırlamak için tüm gücüyle çalışan, ailenin sorumluluğunu üzerinde hisseden babalar, çocukları için adeta kurtarıcı gibidirler.  

Hayatı ilk öğrenmeye başladığımız andan itibaren geleceğimize ışık tutan babalara en güzel hediye onlara layık bir evlat olmak ve onlardan aldıklarımızı daima ileriye taşımak olmalıdır. Baba ocağı dayanışmanın, sevecenliğin, paylaşımın ve sevginin bulunduğu yer olma niteliğini günümüzde de korumaktadır.  

Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazilerimizin babaları olmak üzere, yüreği evlatlarının sağlık ve mutluluğu için atan değerli babalarımızın gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu