“Başkan Yılmaz’dan Antakya’ya bir hizmet daha”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kente kalıcı eserler üretmeyi sürdürüyor.

Kentin dört bir köşesinde yeni tesisler hayata geçmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz’ın projesi olan Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi yükselmeye devam ediyor. Antakya halkının hizmetine sunulacak olan sosyal tesis ile kentin önemli bir ihtiyacı daha karşılanacak. Kentte dört bir koldan asfalt projelerini ve asli hizmetleri sürdüren Başkan Yılmaz, bu tesis ile kentin sosyal dokusuna bir katkı daha yapmış olacak.

TESİSE A PROTOKOLDEN İNCELEME ZİYARETİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tarafından üzerinde önemle durulan sosyal tesise A protokol tarafından inceleme ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Başkan İzzettin Yılmaz’a AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve teşkilat mensupları eşlik etti. Restorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından Antakya halkına hizmet verecek olan kültür merkezine tam not veren protokol üyeleri, emeklerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkür ettiler.

YILMAZ: ANTAKYA’MIZA NE YAPSAK AZ GELİR

Başkan Yılmaz incelemeler esnasında yaptığı konuşmada; “Antakya’mız bizim sevdamızdır. Onu güzelleştirmek, imar etmek, ihya etmek bizim bu kente borcumuzdur. Ne yapsak bu borcu ödeyemeyiz. Bu tesisimiz de kent halkımıza hizmet vererek önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Emeği geçen tüm çalışan kardeşlerime teşekkür ediyorum ve kültür merkezimizin Antakya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu