Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hizmet anlayışında ayrıma yer olmadığını kaydetti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 2 aydan daha kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulan Defne Yeni Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Vatandaşa yapılan her hayırlı hizmetin yanında olduğunu defalarca belirten Başkan Yılmaz, halkın sağlığının korunması amacıyla olağanüstü şartlarda inşa edilen afet hastanesinin Hatay halkına hayırlı olması temennilerini iletti. Devletimizin tüm imkanlarıyla başta Hatay olmak üzere tüm deprem bölgesindeki illerde seferber olduğunu vurgulayan Yılmaz, Defne Yeni Devlet Hastanesi ziyaretinde vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de iletti.
CUMHURBAŞKANIMIZIN HİZMET ANLAYIŞINDA AYRIM YOKTUR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya rekoru sayılabilecek bir hızla inşa edilmesi talimatını verdiği ve kısa sürede tamamlanan hastanenin Defne halkı başta olmak üzere tüm Hatay halkına hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hizmet anlayışında ayrıma yer olmadığını kaydetti. Depremin yaralarını sarmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz; “Devletimiz her daim milletinin yanında. Yeni inşa edilen Defne Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarımızı, hastalarımızı ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Depremin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren hassasiyet gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve nezdinde Sayın Sağlık Bakanımıza hemşehrilerim adına teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu