BAŞKAN YILMAZ ASFALT SÖZÜ VERDİ YAPIYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, vatandaşlara verdiği asfalt sözünü tutmaya devam ediyor.
Asfalt atağının durağı Saraykent Mahallesi olurken, Antakya’da asfalt görmeyen sokaklar asfalta kavuşurken, Başkan Yılmaz da verdiği sözü tutmanın mutluluğu ile asfalt kapsamını genişletmeye devam ediyor.
42 KİLOMETRELİK
ASFALT SÖZÜ İLE HİZMETE DEVAM
Başkan Yılmaz, Antakya’ya verdiği 42 kilometrelik asfalt sözünün çoğunu hayata geçirdi. Daha önce uzun yıllar asfalt görmeyen yolları sıcak ve uzun ömürlü asfalt ile kaplayan Antakya Belediyesi, diğer mahallelerde de imkanlar ölçüsünde çalışmalarını arttırarak devam ediyor.
YILMAZ: HEDEFİMİZ
ASFALTSIZ YOLUN KALMAMASI
Asfalt çalışmalarını Başkan İzzettin Yılmaz, bizzat yerinde incelemeye devam ediyor. İncelemeler esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yılmaz, vatandaşların isteklerini de dinliyor. Vatandaşlardan gelen yoğun asfalt taleplerini not eden Başkan Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Asfalt çalışmalarımız plan dahilinde devam etmektedir. Belediyemizin imkan ve kaynakları ile tüm mahallelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Ancak ulaşamadığımız mahallelerimizin sakinleri bize gönül koymasın. Ekiplerimizi aynı anda sevk etmek gibi olanağımız bulunmuyor. Ama gönlümüz istiyor ki, her bölgemize ulaşalım. Halkımızdan sabır göstermelerini ve belediye ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Amacımız tüm Antakya halkımızın mutlu olmasını sağlamak” dedi.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Bozuk olan yollarının asfalta kavuşmasıyla çamurdan, tozdan ve çukurdan kurtulan vatandaşlar, asfalt projesinde emeği geçen başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz olmak üzere tüm personellere teşekkür ettiler. Sıcak asfalt çalışmalarıyla yolların daha uzun ömürlü ve konforlu hale geldiğini vurgulayan mahalle sakinleri, çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirttiler. Çok sayıda mahallede bozuk yollar asfalta kavuşurken, diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlar da asfalt yapılmasını istedikleri yolların asfalt yapılması için heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. Vatandaşlar kendi mahallelerine de asfalt yapılması için Başkan Yılmaz’a istekte bulunmaya devam ediyorlar.
Başkan Yılmaz, asfalt yapılan mahallelere yollarının hayırlı olması temennilerini iletirken, vatandaşların isteklerine göre asfalt kapsamını genişletmeye devam edeceklerini ve bozuk yol kalmayana dek çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu