BAŞKAN YAVUZ’A ONUR BELGESİ VERİLDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kırıkhan Belediye Meclisi Eylül Ayı Olğan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Başkanlığında gerçekleştirdi.
Meclis toplantısı öncesinde, Türkiye Genelinde Yayın Yapan Polis Olay Yeri Gazetesi, Kırıkhan’a yaptığı hizmetlerden dolayı Polis Olay Yeri Genel Yayın Müdürü Mustafa Uzunoğlu adına Hatay Temsilcisi Sevgi Naz Bağçiçek Başkan tarafından Başkan YAVUZ’A Onur Belgesi verildi.
YAVUZ MECLİSİ BİLGİLENDİRDİ
Başkan YAVUZ Meclis toplantısı açılışını yapmadan önce Kırıkhan’da yapılan su şebekesi değişim çalışmalarının ve yolların yapımının son durumlar ve belediyenin diğer hizmetleri ile ilgili Belediye Meclis üyelerine bilgi verdi.
KEMAL İMREN’İN ADI OTURDUĞU SOKAĞA VERİLİYOR
Nisan ayında İyi parti ilçe başkanı görevinde iken talihsiz bir kaza sonucu vefat eden Kemal İmren’in isminin Gündüz Mahallesinde oturduğu sokağa isminin verilmesi için Millet İttifakı Belediye Meclis üyelerinin Meclise sunduğu ek gündem maddesi bütün Belediye meclis üyelerinin bizzat altına imza atması kaydı ile oy birliği ile kabul edilip gerekli prodürlerin tamamlanması komisyona sevk edildi.
Kırıkhan Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan tolantısı gündemde ki diğer maddelerin görüşülüp karara bağlanması ve dilek ve temenniler bölümünde istişare ve değerlendirmelerle sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu