BAŞKAN YALÇIN’DAN SANATA VE SPORA TAM DESTEK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, sanata ve spora desteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkan Yalçın, ilçede gerçekleşecek olan yazar Yağmur Tunalı söyleşisinin öncesinde yazarı makamında ağırladı. Başkan Yalçın, hemen ardından ise ilçeyi gururlandıran Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü Hocası Ramazan Karakaya ve Sporcusu Duha Bozi’yi makamında ağırladı.

YAZAR TUNALI’YA TEŞEKKÜR

Başkan Yalçın, Yayladağı’nı sanat ve spor kenti yapma gayretinde olduklarını belirten Başkan Yalçın, ilçe gençliğine değer katmak üzere ilçeye gelen yazar Yağmur Tunalı’ya teşekkür etti. Başkan Yalçın, yazar Tunalı ile bir süre yazın dünyası üzerine sohbet gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, gerçekleşen görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ata Kitapevi & Kırtasiye tarafından organize edilen, Yazar Yağmur Tunalı’nın yapacağı “Türkçe Konuşmak ve Türkçe Düşünmek” adlı söyleşi ve konferans gerçekleştirilecektir. 3 Ocak Çarşamba(bugün) 19.00’da Yayladağı Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak konferansa ilçemiz halkı davetlidir” dedi.

MİLLİ SPORCUYA BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Milli sporcu Duha Bozi’ ve antrenörü Ramazan Karakaya’yı makamında ağırlayan Başkan Yalçın, Antalya’da katılacakları ASHİHARA Asya Karate Şampiyonasında başarı ve desteklerini iletti. Başkan Yalçın, spora ve sporcuya desteklerini ileterek Yayladağı’nın adını ulusal ve uluslararası arenada duyurmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Yalçın bu görüşme ile ilgili açıklamasında ise; “Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü Hocası Ramazan Karakaya ve Sporcusu Duha Bozi’yi makamımızda ağırladık. Yayladağı Belediyesi Milli Sporcumuzun Antalya’da katılacağı Ashihara Asya Karate Şampiyonasında, kendisine başarılar diler, kulüp hocamız Ramazan Karakaya’ya teşekkürlerimi sunarım. Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu