Başkan Yalçın Yayladağı’nı turizm merkezi yapacak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağı’nın genç ve başarılı belediye başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı’nı deniz turizminde bölgenin yıldızı yapacak olan Karamağara Bölgesi yol yapımının tamamlandığını açıkladı.

İlçede çok sayıda projeyi eş zamanlı olarak yürüterek Yayladağı’nın açığını hızla kapatan, çilek tarımından ilçeye milyon dolarlık ihracat elde edilmesini sağlayan Başkan Yalçın, ilçenin turizmde çıta atlamasını sağlayacak projeleri de bir bir hayata geçiriyor. Denize kıyısı olmasına rağmen bu avantajını bir türlü fırsata çeviremeyen Yayladağı, Başkan Yalçın’ın hamleleri ile deniz turizminde bölgenin merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

YALÇIN: YAYLADAĞI BELEDİYESİ DURMADAN ÇALIŞIYOR

Başkan Yalçın, projelerin aşamalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hatay Valiliği, DOĞAKA ve Yayladağı Belediyesi ortaklı yapılan Doğu Akdeniz’de Dalış ve Yat Turizmi’nin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Karamağara Bölgesi yol yapımı tamamlandı. Elektrik altyapısı çalışmaları devam ediyor. Dalış Turizmi açısından yapmış olduğumuz Dalış Okulu Projemizin kaba inşaatı tamamlanmak üzeredir. Bu projemizi sezona yetiştireceğiz. Afet sonrası projelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yalçın’ın projeleri, ilçe halkı ve dalış meraklısı vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu