BAŞKAN TOSYALI İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hemşerilerini yalnız bırakmıyor ,iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinliklere açılışlara, programlara, taziye, düğün ,sünnet törenlerine katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

BAŞKAN TOSYALI MİNİK NİHAT DEVRAN DURMUŞ’UN KİRVESİ OLDU

Gün içerisinde ilk olarak Olay Gazetesi Sahibi Nihat Durmuş’un kıymetli evladı Nihat Devran Durmuş’un sünnet törenine katılan Başkan Tosyalı, minik Nihat Devran Durmuş’un kirvesi olarak oldu.

Başkan Tosyalı, Rabbim sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan Nihat Devran’a bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu yaşam nasip eylesin diyerek Durmuş ailesine hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

MEKANLARI CENNET OLSUN

Daha sonra Başkan Tosyalı Sakarya Mahallemizde Merhum Necim Durmuş için okutulan Mevlid-i Şerife, ardından Pirireis Mahallemizde Merhum Şükrü Kurt için okutulan Mevlid-i Şerife,Meydan Mahallemizde Merhum Şükrü Sabuktekin için okutulan Mevlid-i Şerife ve son olarak Numune Mahallesinde Merhume Fatma Sancar için okutulan Mevlid-i Şerife katılarak vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

HASTA VATANDAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Son olarak Başkan Tosyalı, yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu