Başkan Sarı’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay buluşmasına davet

605874757_18063373811541920_2815845464770113473_n
Facebook
Twitter
WhatsApp
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Hatay’da gerçekleştirilecek anahtar teslim töreni ve toplu açılış programına tüm vatandaşları davet etti.
Başkan Sarı yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’a yapacağı ziyaretin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’ımıza teşrifleri vesilesiyle düzenlenecek bu anlamlı buluşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Hatay’ımızı yeniden imar eden Cumhurbaşkanımızı, birlik ve beraberlik içerisinde, coşku ve heyecanla karşılayalım” ifadelerini kullandı.
Program kapsamında ulaşım planlaması da netleşti. Buna göre; AK Parti Altınözü İlçe Başkanlığı önünden saat 11.00’de, Altınözü’ne bağlı 49 mahallenin meydanlarından ise saat 10.00’da araçlar hareket edecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan anahtar teslim töreni ve toplu açılış programı, 13.00’te Antakya Atatürk Caddesi’nde düzenlenecek.

İlgili Haberler

Puan Durumu