Başkan Sarı: Yapacak çok işimiz var

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Meclisi 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ocak ayı olağan meclis toplantısına başkanlık eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Yılın son toplantısında birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarıyla yaptıkları sohbette ilçeye kazandırdıkları hizmetlere ilişkin yaptıkları sohbeti hatırlatan Başkan Sarı, yeni yılın ilk toplantısında da gündemine Altınözü’ne hizmeti aldı. Altınözü Belediye Meclisi üyeleri olarak, daha güzel bir Altınözü için ilçede görev yapan tüm kişi ve kurumlarla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Sarı, 2022 yılında Altınözü’nü önemli hizmetlerle buluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

AMACIMIZ 48 MAHALLEYE EŞİT HİZMET

İlçede yer alan 48 mahalleye eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını, kısıtlı imkanlarla köy ve mahallelerin sorunlarına yetişmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Sarı, “Daha yapacak çok işimiz var” değerlendirmesinde bulundu.

Altınözü Antakya karayolunun ilk etabının bittiğini ve asfaltın yolun vatandaşların hizmetine açıldığını dile getiren Başkan Sarı, Enek Narlıca arasında kalan güzergah için Ankara’ya baskı yapmaya devam edeceklerini söyledi. Her sene büyük ses getiren Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalleriyle birlikte Altınözü’nün bereketli topraklarında yetişen zeytin ve zeytinyağını tüm Türkiye’ye tanıtmayı başardıklarını hatırlatan Başkan Sarı, 2022 yılında da yapacakları yeni festivaller ve atacakları yeni adımlarla Altınözü’nü hayatın her alanında daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancını paylaştı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu