Başkan Sarı: Sizin için yapacağımız daha çok şey var

464625053_1227453475111066_6221316475589585036_n
Facebook
Twitter
WhatsApp

Altınözü, bu yıl 8. kez düzenlenen Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali ile bir kez daha renkli anlara ev sahipliği yaptı. Festivalin kapanış konuşmasını yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ederek, “Bir festivalimizin daha sonuna geldik. Her anından ayrı keyif aldığımız, ilçemizin yerel ürünleriyle gurur duyduğumuz bir etkinliği daha geride bıraktık” dedi.
Başkan Sarı, festivalin organizasyonunda emeği geçen herkese ve uzaktan yakından gelen hemşehrilere şükranlarını sundu ve “Sizlerle nice güzellikleri birlikte yaşayacağımız günlere inşallah. Sizin için yapacağımız daha çok şey var. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı.
Festival boyunca yerel ürünlerin tanıtıldığı stantlar, çeşitli etkinlikler ve gastronomi atölyeleri düzenlendi. Altınözü, zeytin ve zeytinyağının yanı sıra, özgün lezzetleriyle de katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.

İlgili Haberler

Puan Durumu