Başkan Sarı Reyhanlı’dan gelen misafirleri ağırladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcısı Burak Öztürk ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmeddin Zaroğlu’nu Altınözü’nde ağırladı.
Altınözü’nün tarihi, doğal ve turistik zenginliklerine yerinde tanıklık eden Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcısı Burak Öztürk ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmeddin Zaroğlu, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı eşliğinde Altınözü Millet Bahçesi’ni gezdi.
Gerçekleştirdikleri ziyaret dolayısıyla Kaymakam Öztürk, Başsavcı Öztürk ve Başkan Zaroğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Sarı, “Reyhanlı Kaymakamımız Sayın Yasin Öztürk, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcımız Burak Öztürk ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Necmeddin Zaroğlu’nu ilçemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi. Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmeddin Zaroğlu, Başkan Sarı’ya Altınözüne kattığı değerler dolayısıyla teşekkür ederek, “Saygıdeğer başkanım Hatay’ın parlayan yıldızı Altınözü’nde gerçekten farkındalık yaratmış, kendisini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu