Başkan Sarı, Milletvekili Şanverdi’yle birlikte vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’yle birlikte ilçedeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Sarı ve beraberindekiler son olarak ilçeye bağlı Tokaçlı, Oymaklı, Babatorun ve Yolağzı Mahallelerini ziyaret etti.

İlk olarak Tokaçlı Mahallesi’ne giden heyet kanaat önderi Mihail Papaz ev sahipliğinde muhtar Züher Davul ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda Tokaçlı sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen heyet, yapılan ve yapılması çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra Oymaklı Mahalle muhtarı Fadıl Balsever’in ev sahipliğinde, Oymaklılı vatandaşlarla bir araya gelen heyet burada da vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Sarı, kendisine iletilen sorunların çözülme kavuşturulması için gerekli adımları atacaklarını dile getirdi.

Başkan Sarı, Vekil Şanverdi ve beraberindekiler Oymaklı’daki temasların ardından Babatorun Mahallesi’ne gitti. Burada mahalle muhtarı Ahmet Özer ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, Altınözü Belediyesi’nin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin görüş alışverişi gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini not aldı.

Heyete, mahalle toplantıları kapsamında Yolağzı Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelerek günü tamamladı.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya, talep ve önerileri dinlemeye devam edeceklerini ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe genelinde vatandaşların talep ve beklentileri doğrultusunda hizmet ve proje üretmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Mahalle toplantılarına Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin yanı sıra AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK parti İlçe Teşkilatı ve Altınözü Belediye Meclis Üyeleri katılım gösterdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu