Başkan Sarı, liseli öğrencileri ağırladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Değişen ve güzelleşen Altınözü ilçesi, kentin dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Antakya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden gelen öğrencileri ağırlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, öğrencilerle keyfili bir sohbet gerçekleştirdi. Altınözü’nün kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve turistik özellerini de öğrencilere anlatan Başkan Sarı, Antakya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Antakya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden gelen öğrenci kardeşlerimizi ilçemizde misafir ettik, ilçemizin doğal güzelliklerinden ve kültürel özelliklerinden bahsettik. Gençlerimizle her buluşmamızda olduğu gibi yine içten, yine keyifle çok güzel sohbet ettik. İyi ki varsınız gençler” ifadelerini kullandı.

Altınözü’ne geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden öğrencilerde ilgi ve alakasından dolayı Başkan Sarı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu