Başkan Sarı: Kızılay’ın yardım eli dünyanın her köşesine uzanıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı: “Kurulduğu günden bu zamana kadar dünyanın her köşesine yardım elini uzatan Türk Kızılay’ımızın Kızılay Haftası kutlu olsun”

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılay Altınözü Şube Temsilcisi Hüseyin Gülseren ve Kızılay gönüllülerini Altınözü Kan Alma Birimi’nde ziyaret etti. Başkan Sarı’ya Kızıaly ziyaretinde AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez, Altınözü Belediyesi Meclis Üyeleri ve Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner eşlik etti.

GÜLSEREN, YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARA İLİŞKİN BİLGİLER VERDİ

Kızılay Altınözü Şube Temsilcisi Hüseyin Gülseren ve Kızılay gönüllülerini ziyaret eden Başkan Sarı, “Kurulduğu günden bu zamana kadar dünyanın her köşesine yardım elini uzatan Türk Kızılay’ımızın Kızılay Haftası kutlu olsun” ifadesini kullandı. Gülseren’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Sarı, kan bağışı çağrısında bulunmayı da ihmal etmedi. Başkan Sarı, 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Kızılay’ın kurulduğu günden bu yana dünyanın dört bir tarafına yardım elini uzattığını hatırlattı ve vatandaşları hem Kızılay gönüllüsü olmaya hem de kan bağışında bulunmaya davet etti.

TEŞEKKÜR ETTİ, “GÖNÜLLÜ” OL ÇAĞRISINDA BULUNDU

Kızılay Altınözü Şube Temsilcisi Hüseyin Gülseren, Başkan Sarı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Vatandaşlara Kızılay gönüllüsü olma çağrısında bulunan Gülseren, “Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışı alma biriminde bizleri ziyaret eden çok değerli Belediye Başkanımız Rıfat Sarı beyefendiye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Güner’e, AK Parti İlçe Başkanımız Yusuf Bulanık’a, Altınözü Gençlik Merkezi Müdürümüz Hakan Duman’a, AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Dönmez’e, encümenlerimize ve katılım gösteren diğer misafirlerimize şükranlarımızı arz eder saygı ve sevgilerimizi sunarız. Haftalara, aylara, yıllara sığmayan iyilik için gönüllü ol” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu