Başkan Sarı: Beni, sizi hepimizi öğretmenlerimiz yetiştirdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

24 Kasım Öğretmenler Günü Altınözü’nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamaların ilk adresi Altınözü Tacettin Sürmeli Parkı oldu. Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Anıt önündeki program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programla 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları devam etti.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra çeşitli alanlarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler eserlerini okudu. 24 Kasım programı, Milli Bakanı Mahmut Özer’in mesajının okunmasıyla devam etti.
Programda Altınözü ilçesinde görev yapan 13 öğretmen için yemin töreni düzenlendi. Mesleğe yeni başlayan öğretmenler her 24 Kasım’da olduğu yemin metnini alkışlar eşliğinde okudu. Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden emekliye ayrılan İpek Çelik’e teşekkür belgesi verildi. Çelik’in rahatsızlığı dolayısıyla katılmadığı programda okul müdürü Mehmet Sürmelioğlu, İpek öğretmen adına belgeyi Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü’nün elinden aldı.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, programda yaptığı konuşmada, “Belediye başkanı olsun kaymakam olsun, komutan olsun makam sahibi olan herkesi öğretmenlerimiz yetiştirdi. Bunun bilinciyle bir kez daha tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, emekli olanlara hayırlı bir ömür, şehadete yürüyenlere ise rahmet diliyorum” dedi.
Müzik dinletileri, kısa film ve oratoryo gösterileriyle süren programın sonunda şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Ödül törenin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü programı günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu