Başkan Sarı: Altınözü ilçesini gençlerle birlikte yöneteceğiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Meclisi yılın son toplantısını Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başkanlığında gerçekleştirdi. Gerçekleşen meclis toplantısında Altınözülü gençleri yakından ilgilendiren bir karar alındı. “Altınözü Belediyesi bünyesinde Gençlik Meclisi kurulması ve kurulacak Altınözü

Belediyesi Gençlik Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin meclise sunulması” başlıklı gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Buna göre Altınözü ilçe sınırları içinde yaşayan 15-25 yaş grubu gençlerin toplumsal değerlerini geliştirmek, demokrasi bilincini geliştirmek ve demokratik yaşam tarzını benimsetmek amacı ile belediye bünyesinde Gençlik Meclisi oluşturuldu.

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin kurulmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü’nü gençlerle birlikte yöneteceklerini ifade etti.

TÜM GENÇLERİMİZİ GENÇLİK MECLİSİ’NE DAVET EDİYORUZ

Gençlik Meclisi’nin amacı hakkında da bilgilendirmede bulunan Başkan Sarı, tüm gençleri Altınözü Belediyesi Hizmet Binasındaki Gençlik Meclisi’ne davet etti. Başkan Sarı “Bugün gerçekleştirdiğimiz Altınözü Belediyesi Aralık ayı Belediye Meclis Toplantımızda çok güzel bir karar aldık. Yeni yılda belediyemiz bünyesinde kuracağımız Gençlik Meclisi ile İlçemizde yaşayan 15-25 yaş arası genç kardeşlerimizin sesi ve kulağı olarak, yapacağımız her türlü etkinlik ve projelerde onlara yer vermeyi ve demokrasi bilincini geliştirmeyi hedefliyoruz. Hatay’ın şirin ilçesi Altınözü’nü hep birlikte yöneteceğiz, şimdiden hayırlı olsun gençler! Varlıklarından güç aldığımız tüm gençlerimizi Altınözü Belediyesi Hizmet Binasındaki Gençlik Meclisi’ne davet ediyoruz. Yılın son meclis toplantısında aldığımız tüm kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu