Başkan Nizar Hayzaran Güven Tazeledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Oto Tamirciler ve Elektrikçileri Odası’nın  geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü kongresinde tek aday olarak seçime giden mevcut başkan Nizar Hayzaran tüm  üyelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.Başkan Hayzaran’ın güven tazelediği kongre Antakya Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif binası toplantı salonunda gerçekleşirken HESOB Başkanı A. Kadir Teksöz ile Oda başkanları ve Hatay Oto Tamirciler ve Elektrikçileri Odası üyelerinin tamamı kongreye katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başlayan kongrenin divan başkanlığını HESOB Başkanı A. Kadir Teksöz yaptığı ve tek listeyle girilen seçimde Nizar Hayzaran yeniden Hatay Oto Tamirciler ve Elektrikçileri Odası Başkanı olurken güven tazeleyen Başkan Nizar Hayzaran ve yeni yönetim kurulu salonu dolduranlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Hatay Oto Tamirciler ve Elektrikçileri Odası Başkanı Nizar Hayzaran yaptığı konuşmasında yeniden kendisini ve yönetim kurulu üyelerini göreve getiren üyelerin hepsine teşekkür ederek kongreye katılım gösteren HESOB Başkanı A. Kadir Teksöz ve tüm misafirlere şükranlarını sundu.

Olağanüstü Kongrenin finalinde Başkan Nizar Hayzaran ve yeni yönetim kurulu üyeleri tebrikleri kabul ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu