BAŞKAN MEHMET DELİ’DEN KUMLU’YA TOKİ MÜJDESİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyuna duyurduğu ’81 İl’e TOKİ Müjdesi’ sonrası, Kumlu ilçesinin bu kapsamın dışında kaldığını görerek yoğun bir çalışma başlatan Belediye Başkanı Mehmet Deli, yaptığı görüşmeler sonunda toplu konutlardan Kumlu ilçesinin de yararlanmasını sağladı.

Başkan Mehmet Deli, Kumlu’nun hakettiği konutlara kavuşacağını müjdeleyerek şöyle dedi;

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Çevre Şehircilik Bakanımız 81 İl’e TOKİ müjdesi verdiğinde, Sınır Bekçiliğimizi yapan Hatay’ın, içerisinde Kumlu’nun da bulunduğu 4 ilçeye TOKİ evlerinin yapılmamasını o anda da kabul edilemez diye anında itiraz etmiştim.

Süreçte hemen düğmeye basıp Sayın Valimiz, ilgili vekillerimiz, kaymakamımızla gerekli mercilere ulaşıp sayın Bakanımıza durumumuzu izah etmiştik.

Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Aynı günün sabahı İlçemizin hakettiği TOKİ Konutları devletteki müthiş hızla ve pratiklerle çözüldü ve onaylandı. O günün şartlarında açıkça yanımızda durup desteğini açıklayan, yardımlarını esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yanımızda durmayanlara, en yakınımızda da olsa üzüntülerimizi bilmelerini istiyoruz. Çünkü artık Kumlu atıl, köy havasında, sadece evlerden ibaret bir İlçe değil.

KUMLU ARTIK ŞEHİRLEŞME YOLUNDA HIZLA İLERLEYEN VE SINIR BEKÇİLİĞİNİ YAPAN NECİP İLÇELERİMİZDEN BİRİDİR.

Desteklerini esirgemeyen tüm siyasi paydaşlarımıza, bürokratlarımıza ve en önemlisi Devletimize bir kez daha kamuoyu önünde şükranlarımı sunuyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu