Başkan Kanlı’dan  Başkan Aydın’a Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı Hatay Yeşilay Şube Başkanı Yüksel Aydın’ı ziyaret etti.Geçtiğimiz aylarda Hatay Yeşilay Şube Başkanlığı görevine gelen Yüksel Aydın’a hayırlı olsun ziyareti olarak gerçekleşen  ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı’ya İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Yeşilay Şube Başkanı Yüksel Aydın açıklamasında:” MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı  ve yönetimi bizleri  ziyaret etti. Ziyarette Yeşilay’ın faaliyetleri ve projeler değerlendirildi. Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederiz.”dedi.

Bağımlılık doğurucu risk faktörlerine karşı insan sağlığının korunması ve insan onuruna saygı duyulması amacı ile faaliyetlerini yürüten ve çalışmalarını yakından takip ettikleri  Hatay Yeşilay Şubesine  gerçekleştirdikleri ziyaretin oldukça verimli bir sohbet ortamında geçtiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı,Kendilerini Yeşilay’ın faaliyetleri ve projeleri konusunda bilgilendiren Hatay Yeşilay Şube Başkanı Yüksel Aydın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.Başkan Kanlı ayrıca madde bağımlılarına karşı  MHP Antakya İlçe Başkanlığı,Fitness federasyonu ve Yeşilay ile bir ortak geliştirecekleri proje hakkında da görüştüklerini belirterek detayları yakın bir zamanda basın ile paylaşacaklarını söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu