BAŞKAN HACIOĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu yeni yıl vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı.

Hacıoğlu yayınladığı mesajında: “Ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı ve pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz 2021 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına giriyoruz.” Dedi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu: “Geride bıraktığımız 2021, maalesef, corona virüs salgını başta olmak üzere pek çok zorlukla sınandığımız bir yıl oldu. Hayatımızdan bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni bir yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara millet olarak birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır. Yeni yılın, huzur ve başarıyla hazırlanmış bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele vasıl olmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük temennimdir.” Diye konuştu.

Yeni yılın tüm dünyaya esenlik getirmesi temennisinde bulunan Başkan Hacıoğlu: “Bu vesileyle 2022’nin hâlihazırda hizmet etmekten onur duyduğum siz başta değerli Reyhanlı olmak üzere tüm Hataylı hemşerilerimizin kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.” İfadelerinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu