BAŞKAN GÜZEL’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

GÜZEL: ÖĞRETMENLERİMİZ, TOPLUMUMUZUN GELECEĞİNE YÖN VERMEKTE, YETİŞTİRDİĞİ NESİLLER AYDINLIK YARINLARIMIZI OLUŞTURMAKTADIR

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında öğretmenliğin sonsuz fedakârlık ve emekle yapıldığını vurgulayan Güzel, öğretmenleri bir toplumun geleceğine yön veren kahramanlar olarak niteledi.

Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mesleğini sonsuz fedakârlık ve emekle yapan öğretmenlerimiz, toplumumuzun geleceğine yön vermekte, yetiştirdiği nesiller aydınlık yarınlarımızı oluşturmaktadır. Sevgi, saygı, özveri ve sabırla yapılan bu mesleğin değeri çok büyük ve anlamlıdır. Bu yüzden çocuklarımıza bilimsel düşünceyi, sorgulamayı, araştırıp geliştirmeyi ve öğrendikleriyle yetinmemeyi öğreten eğitim neferlerine ne kadar teşekkür etsek de azdır.

Hz. Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözü öğrenmenin ve öğretenin kutsallığını vurgulamaktadır. Biz de ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin her bir köşesinde bu kutsal göreve bir ömür adayan öğretmenlerimize omuz vermeye, onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizin aydınlık geleceği için yaşamlarını iyi nesiller yetişmesi için adayan tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu