Başkan Güzel Minyatür Eserlere Tam Not Verdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel,Antakya’nın tarihi dokusunu yaptığı minyatür eserler bir kez daha gündeme getiren Defneli Sanatçı Hasan Bedi Belli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sanatçı Hasan Bedi Belli’nin evinin salonunda oluşturduğu atölyesinde gerçekleşen ziyarette Başkan Güzel’i sanatçının ailesi de karşıladı.

Sanatçının yaptığı Hatay Büyükşehir Belediyesi,Meclis Kültür ve Sanat Merkezi,St.Pierre Kilisesi ,Affan kahvesi  ve Habibi Neccar Camisi maketlerini büyük bir beğeni ile izleyen Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Bir süre de şuan yapım aşamasında olan Tarihi Roma Köprüsü çalışmasını izledikten sonra yaptığı açıklamasında :” Hatay’ın tarihi bina ve yapılarının minyatürünü yapan minyatür sanatçısı Hasan Bedi Belli ve ailesini ziyaret ettim. Aylarca süren çalışmalar neticesinde birbirinden değerli eserler ortaya çıkaran İlçemizin sanatçısı olan Hasan Bedi Belli’nin her daim yanında olduğumuzu belirterek bundan sonraki çalışmalarını da heyecan ile beklediğimizi söylemek istiyorum. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. ”dedi.

Atölyesinde Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel gibi önemli bir konuğu ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğunu söyleyen sanatçı Hasan Bedi Belli,Başkan Güzel’in övgü dolu sözlerinin kendisini fazlası ile mutlu ettiğinin altını çizerek bundan sonra yapacağı çalışmalar konusunda motive ettiğini belirtti.Yaptığı Hatay Büyükşehir Belediyesi,Meclis Kültür ve Sanat Merkezi,St.Pierre Kilisesi ,Affan kahvesi  ve Habibi Neccar Camisi maketleri konusunda sohbet etme imkanı bulduğu Başkan Güzel’e yeni çalışması Tarihi Roma Köprüsü hakkında da bilgilendirme yaptığını ifade eden sanatçı Belli,Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret minyatür eserler ile birlikte yapılan toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu