BAŞKAN FATİH TOSYALI :ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,engelli kardeşlerimizin bir gün değil her gün yanlarında olduklarını belirtti.

İskenderun Belediyesi tarafından engelli bireylere Akülü Tekerlekli Sandalye Dağıtımları Mübarek Ramazanda da devam ediyor.

İskenderun Belediyesi ulaşım müdürlüğünde düzenlenen Akülü Tekerlekli Sandalye Dağıtım programında konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”İskenderun Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz.Geçtiğimiz gün bir bölümünü dağıttığımız  akülü tekerlekli sandalye dağıtımının ikinci bölümü de bugün değerli hemşerilerimize teslim ettik” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı  “Göreve geldiğimiz günden bu yana kıymetli engelli bireylerimize akülü sandalye dağıtımlarını yaptık. Bu güne kadar dağıttığımız akülü tekerlekli sandalye sayımız 850 oldu. Belediye olarak ihtiyaç sahibi insanlarımızın tüm ihtiyaçlarını Ramazan ayımızda karşılamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Akülü sandalye alan bir baba ise çocuğunun yaşadığı duyguları şiire dökerek başkana seslendi.

Tören sonrasında ise ihtiyaçları karşılanan vatandaşlar duygularını dile getirerek, Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu