BAŞKAN ERYILMAZ’IN ‘KARNE GÜNÜ’ MESAJI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Eryılmaz mesajında, “ Büyük bir umutla başladığımız 2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılını bugün itibariyle geride bıraktık.

Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında olduğu gibi okul sürecinde verdiğiniz emeklerin ve fedakarlıkların sonucu olarak bugün karnelerinizi alıyorsunuz. Karnelerinize yansımış olan notlar ne olursa olsun, bizler her zaman sizlerin yanındayız.

Öğrenciler ve öğretmenlerimiz için uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılı da geride kalırken, 2021 – 2022 eğitim öğrenim yılında öğrencilerimize yoğun çaba ve emeklerinden dolayı bütün okul idarecileri, öğretmen ve velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Samandağ Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilini verimli geçirmeleri için kültür, sanat ve spor olmak üzere birçok branşta yaz kursları açtık. Çocuklarımız, ilgi alanları doğrultusunda kurslarımızdan ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Yoğun bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakan idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor güzel ve sağlıklı bir tatil geçirmelerini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu