Başkan Bolat Görevi Bırakabilir

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor’da, kulüp başkanı Hakan Bolat “desteksiz” kaldığını belirterek gelecek sezonda aynı desteği alamazsa görevinden ayrılacağını duyurdu.

Bir sosyal medya yayınında konuşan kulüp başkanı Hakan Bolat, İskenderunspor’da başarılı işler çıkarmak ve İskenderunspor’u hak ettiği yerlere getirmek için çıktığı yolda maddi ve manevi olarak, hiçbir desteği görmediğini kaydederek, gelecek sezonda aynı durumun yaşanması durumunda başkanlık görevinden ayrılacağını söyledi.

Kulübün başta siyasiler, sivil toplum kuruluşları, kurum ve odalardan hak ettiği değeri görmediğini kaydeden Başkan Bolat, taraftarın da manevi desteğini yetersizliğinden yakındı.

Kulübün önemli işlere imza atması için büyük çaba gösterdiğini fakat bu uzun yolda yalnız bırakıldığını ifade eden, “İnanın çok yıprandım. Bu çok değerli kulübü hak ettiği yerlere getirmek için büyük çabalar verdim, vermeye de devam ediyorum. Nitekim bu süreçte ne maddi nede manevi desteği bir türlü göremedim. Bu yolculukta hep yanlız bırakıldım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu desteksizlik gelecek sezon başında da devam ederse takımın başından ayrılacağım. Bunun dışında herşey bir kenara, tek hedefimiz bu sezon takımımızı birinci lige çıkartmak. Tek ricam taraftarımız takımımızı yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu