Başkan Baklacı’dan Geleneksel Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ali Baklacı geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında bütün kadın üyelerini ziyaret ederek günlerini kutladı.Tüm üyeleri işyerlerinde ziyaret eden Başkan Baklacı günün anısına Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasının kadın üyelerine hediye takdiminde bulundu.

Geleneksel hale gelen8 Mart Dünya Kadınlar Günü ziyaret  programdan mutluluk duyduklarını ifade eden Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasının kadın üyeleri ince düşüncesinden dolayı Başkan Ali Baklacı’ya  teşekkür ettiler.

Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ali Baklacı yaptığı açıklamada :” Geleneksel hale getirdiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı ziyaret programımızı bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Tüm üyelerimizi ziyaret ettiğimiz programımızda kadın üyelerimize Hedefimizin sadece bugün değil her gün kadınlarımızın değer görmesi olduğunu ifade ederek Toplumumuz için çok önem arz eden kadınlarımızın haklarının ödenemeyeceği vurgusunu yaptık.Aynı zamanda Dünyanın bir çok yerinde akan kanın son bulması dileği ile savaşsız bir dünya dileğinde de bulunduk. Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasının kadın üyeleri nezdinde tüm Dünya kadınlarının gününü kutlayarak günün anısına çam sakızı çoban armağanı bir hediye takdiminde bulunduk.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu