Başkan Aydın’a Ziyaretler Devam ediyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Ayakkabıcılar İmalatçılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanlığına seçilen Doğan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve beraberindeki heyet Hatay Ayakkabıcılar İmalatçılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Doğan Aydın ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Milletvekili Güzelmansur’a Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adnan Özkaya ve Antakya Belediyesi Meclis Üyesi  Murat Doğan eşlik etiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Ayakkabıcılar İmalatçılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Doğan Aydın,Sektörün sorunları konusunda sohbet imkanı buldukları CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur  yaptığı açıklamasında: “Hatay Ayakkabıcılar İmalatçılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanlığına seçilen  Dogan Aydın’a ve yönetim kuruluna;Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz  Adnan Özkaya ve Antakya Belediyesi Meclis Üyemiz  Murat Doğan ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Sektörün ekonomik buhrandan dolayı yaşadığı sorunları, gelişmesi için yapılması gerekenleri istişare ettik.Hatay’da binlerce kişiye ekmek veren bu sektöre hep birlikte sahip çıkacağız.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu