BAŞKAN ADAYI ÇELİK, AYHAN YAVUZ’U ONURLANDIRDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Seçim koordinasyon merkezinin açılış programına Çelik’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, MHP İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile vatandaşlar katıldı. Başkan Adayı Çelik, Kırıkhan’a önemli hizmetlerde bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile örnek bir birliktelik sergilediklerini ve Kırıkhan’a önemli hizmetler kazandırıldığını kaydetti. Bundan sonra da kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam edeceklerini kaydeden Çelik konuşmasında; “Birlikte yol yürümekten onur duyduğum, kendisinden çok şeyler öğrendiğim, her koşulda Kırıkhan için çok güzel bir süreç yürüten ve siyasette kendime örnek aldığım Ayhan başkanıma çok teşekkür ediyorum.  Gerçekten Kırıkhan’a çok güzel hizmetler yaptı. Kırıkhan’ın her noktasına el uzatmaya çalıştı. Birlikte kendisine Cumhur İttifakı İlçe Başkanı Hamza başkanımız ve milletvekillerimiz ile destek olmaya çalıştık. Kırıkhan’ın şahlanışında hizmetlerde kendisinin bilgi ve birikiminden desteklerinden faydalanacağız. İnşallah bu süreci hep birlikte yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLIK YOLCULUĞUNA BABASININ MEZARINI ZİYARET EDEREK BAŞLADI

Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik, başkanlık yolculuğuna babasının mezarını ziyaret ederek başladı. Aday tanıtım toplantısının ardından merhum babasının mezarını ziyaret eden Çelik, babasının ruhuna dua okuyarak başkanlık yolculuğuna çıktı. Babasının manevi desteğini her daim yanında hissedeceğini belirten Çelik, sürecin Kırıkhan’a hayırlı olması temennilerinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu