BASK HATAY İL BAŞKANI GÜL ” YAPILAN UYARIMIZ TEDBİRLERİ GETİRDİ…”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Hatay İl Temsilcisi GÜL; “PCR alımlarında vatandaşın çilesini bitirecek ilk adım atıldı “ dedi.

Bask Hatay İl Temsilcisi GÜL yaptığı açıklamada;Dün yaptığımız açıklama sonrasında İl Sağlık Müdürünün Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti sonrasında PCR alımları konusunda adımlar atıldı. Ek hizmet binasında PCR alımları başlanacağı dile getirildi. İl müdürümüzü artık isinin başında görmek olumlu bir adım. Ama bu atılan adım yeterli değil. Daha önce dile getirdiğimiz gibi şehrin çeşitli noktalarına mobil pcr alım istasyonları kurularak, temiz hasta olarak nitelendirdiğimiz, bir kuruma ibraz edilmek üzere pcr aldıran vatandaşlarımızı bulaş riskinden kurtararak, sağlık personelimiz üzerindeki iş yükünü de azaltacaktır. Ayrıca acilen eski Bağrıyanık mahallesinde bulunan eski araştırma hastanesine de pcr noktası kurularak vatandaşımızın hizmete ulaşım noktasında iyileştirme yapılmalıdır.

GÜL Konuşmasının sonunda;Unutulmamalıdır ki sayın Cumhurbaşkanımız makamları vatandaşlarına hizmet etmek için görevlendirmektedir. Bu bilinçle hareket etmeyen her uygulamanın takipçisi olacağız. Biz sivil toplum örgütü olarak çalışan arkadaşlarımızın çalışma koşulları vatandaşlarımızın hizmet alma noktasında köprü vazifesi olmaya devam edeceğiz dedi. dedi

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu