BASK COVİD’İN KAHRAMANLARINI UNUTMADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı BASK olan Bağımsız Sağlık Sen Hatay Şubesi  Covid-19 salgını sürecinde büyük bir fedakarlıkla görevlerini icra eden sağlık çalışanlarına teşekkür programı gerçekleştirerek güzel bir vefa örneği sergiledi.BASK Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zamanda Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı Metin Yılmaz ve BASK Hatay Şube Başkanı Abdullah Gül  makamında ziyaret ettikleri Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na  tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ettiler.Daha sonra Aşı Uygulama alanına geçen heyet burada tüm sağlık çalışanları adına Başhekim Bayrakçıoğlu’na  teşekkür plaketi verirken Aşı Uygulama bölümünde görev yapan kadın personele çiçek takdiminde bulundular.

Bağımsız Sağlık Sen Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zamanda Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı olan Metin Yılmaz yaptığı açıklamasında  : “Bilindiği üzere tüm dünya ile birlikte Covid-19 salgın hastalığı ile büyük bir mücadele hatta savaş içindeyiz. Bu savaşta en ön cephede gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanı arkadaşlarımız her şeyini ortaya koymuşlardır.

Bu mücadelede çok acı kayıplar verdik. Kardeşlerimizin hayatlarına mal oldu. Çocuklarımızdan, ailelerimizden ayrı kaldık. Evlat kokusuna hasret kaldık. Ama başardık. Şuan tüm Türkiye’de hasta sayımız açısından en az il olduk. Aşılama noktasında da çok yakında Türkiye’de ilk sıralarda olacağız.

Bu başarı Sayın Valimizden Sağlık Müdürümüze, Başhekimden hemşiresine, doktorundan temizlik görevlisine güvenliğine kadar bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ülkemizin mücadele nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağından özgürlüğüne kavuşmasındaki üstün başarı ve mücadelesi için, bütün sağlık çalışanı arkadaşlarımız adına Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili Dr. Mahmut BAYRAKÇIOĞLU’NA bu plaketi vermekten onur duyuyorum. Ayrıca tüm hemşirelerimiz güvenlik kardeşlerimiz temizlik personeli arkadaşlarımız adına da karanfilleri taktim ediyoruz.

Bu illetle mücadele, millet olarak bir olduğumuzda hiçbir şeyin önümüzde duramayacağını kanıtlamıştır. Bu süreçte canlarını ortaya koyan sağlık çalışanı arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim “dedi.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu :“Bu başarı hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Ülkemizin başta Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gecesini gündüzüne katarak mücadele eden Sağlık Bakanımızın ile birlikte tüm halkımızın kazanımıdır. İlimizin Türkiye de ilk sırada olması da ayrıca verilen mücadelenin boşa gitmediğinin göstergesidir. Sayın Valimizin verdiği destek ile Sağlık müdürümüzün koordinatörlüğünde ulaşılmış bir başarıdır. Tüm çalışan arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu