Baş Döndüren Kokuların Adresi :” Pardole Parfüm ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Köprü başında kısa süre önce faaliyete başlayan Pardole Parfüm Hatay Şubesi ,Baş döndüren koku çeşitleri ile kısa sürede kokusuna önem verenlerim adresi oldu. Kadın ve Erkek Parfümleri,Parfüm konusunda profesyonelleşmiş kişiler için özel hazırlanmış Niche Parfüm çeşitleri,Bambu çubuklu oda kokuları,Sprey oda ve kumaş kokuları ve Kolonya çeşitleri ile müşterilerine hizmet veren Pardole Parfüm muhteşem kokuları ve uygun fiyatları ile geçer not aldı.
Kaliteli, yenilikçi ve farklı kokular oluşturan Türkiye’nin koku kültürünü Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyada tüketicilerle buluşturup, müşterilerin kendilerini iyi hissedeceği ve keyifle tüketeceği ortamlarda sunarak sektöründe en beğenilen ve tercih edilen marka olmak üzere çalışmalarına hız kesmeden devam eden Pardole Parfüm Antakya Şubesi,Koku konusunda en tercih edilecek marka olacağının sinyallerini ilk günlerden verdi.

İkili Kampanya Seçeneklerinde İkinci Parfüm 40 TL

Doğru Kalite,Fiyat Oranını Sağlayarak Geniş Ürün Yelpazesiyle Tüketici Beklentilerini En Üst Düzeyde karşıladıklarını söyleyen Pardole Parfüm Hatay  Şubesi Müdürü Barış Ali Uzun ,Sık sık kampanyalarında düzenlendiği Pardole Parfüm’de bugün itibari ile başlayan İkili Kampanya Seçeneklerinde İkinci Parfüm ve İkinci Bambu çubuklu oda parfümü  40 TL kampanyalarının  yoğun ilgi görmesinin beklediklerinin altını çizerek herkesi işyerlerine davet etti.


Pardole Parfüm’ü beğenerek kullandığını ifade eden İş İnsanı Mustafa Çakıcı, Şehrimize açtıkları şube ile Pardole Parfüm’ü  daha yakınlarına getiren Barış Ali Uzun’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ulu Cami mahallesi Hürriyet caddesi Ulu Cami girişi No:1/B adresinde oldukça merkezi bir noktada faaliyet gösteren Pardole Parfüm Hatay Şubesinin iletişim numarası 0 554 604 32 31

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu