Bakan Soylu İdlib’te İncelemelerde Bulundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yılın ilk gününde Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyet ile birlikte Suriye’nin İdlib kentinde Hatay Valiliği’nin koordinasyonunda yapımı devam eden briket evlerde incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyet ile gittiği İdlib’de yaptığı inceleme ve ziyarette bölgedeki Suriyeli ailelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Soylu:”Ülkemizle Milletimizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ne kadar gurur duysak az.İdlib’de kısa sürede AFAD,Kızılay ve STK’larla yüzbinlerce insana briket ev, milyonlarcasına gıda,hayat eli uzatılıyor. Bir kez daha sorumluluğumuzu gördüm. Milletimiz var olsun. Allahımıza hamd olsun.” ifadelerini kaydetti.

Ziyarette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi ile AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu da eşlik etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu