Bakan Karaismailoğlu Altınözü yol çalışmalarını inceledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere bugün Hatay’a geldi. İlk olarak Hatay Valiliğini ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, “Kültürel ve beşeri zenginliğini geçmişten bugüne muhafaza ederek günümüze ulaşmış en eski şehirlerimizden; Hatay’dayız. Demir çelik sanayisinin kalbi, verimli arazileriyle tarım; deniziyle balıkçılık ve liman kenti olan Hatay’da valiliğimizi ziyaret ettik. Şehrimizin ulaşım ve iletişim altyapısının gelişimi için hayata geçirdiğimiz ve planlanan projelerimizi masaya yatırdık” sözlerini kullandı.
Daha sonra Altınözü ilçesine gelen Bakan Karaismailoğlu, Altınözü yol çalışmalarını yerinde inceledi. Bakan Karaismailoğlu’nu Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ilçe protokolü karşıladı. Enek-Altınözü arası yol çalışmalarının ardından, yolun Enek-Narlıca arasında kalan kısmı için kendisine iletilen talepleri dinleyen Bakan Karaismailoğlu, daha sonra geçtiğimiz aylarda hizmete açılan çevre yolunda incelemelerde bulundu.
Bakan Karaismailoğlu’na Altınözü temaslarında Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay AK Parti Milletvekilleri, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu eşlik etti.
Bakan Karaismailoğlu, Altınözü’ndeki incelemelerinin ardından, Kırıkhan Kızılkaya Şantiyesi ve İskenderun Limak Limanı’nda incelemelerde bulunmak üzere ilçeden ayrıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu