Ayoub El Kaabi’ye ciddi teklifler var!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

önetimin talep ettiği bonservis ödenirse El Kaabi takımdan ayrılacak

Sezonu 18 golle kapatan Atakaş Hatayspor’un Faslı golcüsü Ayoub El Kaabi’ye Türkiye’nin yanı sıra Suudi Arabistan’daki Al Ahli’den ve Fransa’daki bir kulüpten ciddi teklifler geldiği öğrenildi. Yönetim istediği bonservis bedelini alırsa, Ayoub takımdan ayrılacak

Atakaş Hatayspor’da sezonu 18 golle kapatan Faslı golcü Ayoub El Kaabi’ye ciddi transfer teklifleri geldiği öğrenildi. İlk olarak yeni sezonda Süper Lig’i hedefleyen TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor’un Atakaş Hatayspor’un golcüsü Ayoub El Kaabi’ye kanca attığı ileri sürüldü. Geçtiğimiz sezon Play-Off finallerinde Süper Lig kapısından dönen İstanbul temsilcisinin, yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yaparak, 11 oyuncuyu renklerine bağladı. Süper Lig’den yıldız oyuncuları transfer eden Eyüpspor’un, Bordo-Beyazlı ekibin golcüsü Ayoub El Kaabi’yi yakın takibe alarak Hatayspor’un kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Geçen sezon 18 golle gol krallığı yarışmasında ikinci sırada yer alan El Kaabi ile gol sorununu çözmek isteyen Eyüpspor’un Hatayspor’dan önce golcü oyuncunun bonservis bedelini belirlemesini talep edeceği, ardından golcü oyuncu ile anlaşma yoluna gitmeyi deneyeceği ifade ediliyor.

ARABİSTAN VE FRANSA’DAN DA TEKLİF VAR!

Transfer gündeminin popüler oyuncularından biri olan Ayoub El Kaabi’ye, Suudi Arabistan’daki Al Ahli’nin ve Fransa’daki bir kulübün de teklif götürmeye hazırlandığı da gelen bilgiler arasında. Hatayspor yönetimi daha önce, transferin gerçekleşmesi için “Uygun teklif gelirse değerlendirilir” şartı koymuştu. Gelen teklifler arasında yönetimin belirleyeceği bonservis bedeline uygun bir rakam olursa Ayoub takımdan ayrılacak. Fas Milli Takımının da golcüsü olan El Kaabi’nin Hatayspor ile 1,5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu