Av. Mehmet Serhat Bahadırlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden biri olan Bahadırlı ailesinin kıymetli evladı Av. Mehmet Serhat Bahadırlı dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.


Yakalandığı amansız hastalık sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini üzüntüye boğan Büyük Türkmen ailesinin kıymetli evladı Hatay Barosu’nun Avukatlarından Mehmet Serhat Bahadırlı’nın tabutuna Türk Bayrağı ve Avukatlık cübbesi konuldu. Bahadırlı’nın cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına Müteakip kılınan cenaze namazının ardından yoğun bir araç konvoyu ile götürüldüğü Reyhanlı Asri Mezarlığındaki aile mezarlığına dualar ve göz yaşları arasında defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Ak Parti Hatay İl Başkanı Av.Adem Yeşildal,Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Hatay Barosu Başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın,ATSO Basın Müdürü Mehmet Gündoğdu,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Meclis Üyeleri, Resmi Kurum Müdürleri,STK Başkanları,Akraba ve Sevenleri katılarak Bahadırlı ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Mehmet Serhat Bahadırlı için taziyenin Antakya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak Merhum Mehmet Serhat Bahadırlı’ya Allah’tan rahmet,Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu