ATV Safari Grubu Zümre Döner’de Mola Verdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Doğayla baş başa adrenalini yüksek bir etkinlik olan ATV Safari Altınözü’nde son dönemin trendi olarak dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere Altınözü Protokol üyelerinin de turlara zamanla katılım gösterdikleri Altınözü ATV Safari Grubu günden güne araç sayısı artan bir grup olarak çıkıyor karşımıza.
Geçtiğimiz aylarda Altınözü’nün muhteşem manzaralarını ATV ile dolaşarak keyifli vakitler geçirmek üzere kurulan Altınözü ATV Safari Grubu hafta sonu gerçekleştirdikleri muhteşem tur sonrasında Zümre Dönerde mola verdiler. Kısa bir süre önce açılmasına rağmen muhteşem döner lezzeti ile Altınözülülerden tam not almayı başaran Zümre Döner Altınözü ATV Safari Grubu üyelerinden de tam not almayı başardı.
Altınözü ATV Safari Grubunu ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Zümre Döner yöneticileri açıklamalarında:”Bir süredir turlarını keyifle takip ettiğimiz Altınözü ATV Safari Grubunun hafta sonu gerçekleştirdikleri tur sonrası işetmemizde mola vermeleri bizleri son derece onurlandırmıştır.Son dönemin parlayan yıldızı Altınözü’nde günden güne artarak devam eden sosyal faaliyetler arasında yer alan ATV Safari Grubu üyelerinin sunum yaptığımız döner lezzetlerine tam not vermeleri bu işte ne denli başarılı olduğumuz bir kez daha gösterdi bizlere.Kendilerini ağırlamaktan her daim mutluluk duyacağımız ATV Safari Grubu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor kazasız belasız heyecanlı ve eğlenceli turlarda bir arada olmalarını diliyoruz.”dediler.
Zümre Döner’in menülerinde bulunan döner lezzetlerini çok beğendiklerini ifade eden Altınözü ATV Safari Grubu üyeleri Tahir Zümre ve ekibine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu