Atayurdu’nda derslik inşaatı başladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü ilçesine bağlı Atayurdu İlk ve Ortaokulu’nda depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle iki derslik yıkılmasının ardından velilerin yeni derslik yapılmasına ilişkin talebi nihayet karşılık buldu. Atayurdu Ortaokulu’na kazandırılacak olan ilave dersliklerin inşaatına başlandı. Okul Müdürü Mustafa Deliveli, konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede velilere seslendi. Deliveli, “Değerli veliler, okulumuza yapılacak ilave dersliklerin inşaatına başlandı. Süreçte emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Güner başta olmak üzere, Şube Müdürümüz İsmail Sarikaya’ya ilk günden bugüne emeği geçen diğer Milli Eğitim personellerine çok teşekkür ederimi. Yeni derslikler, öğrencilerime, velilerimize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bu gelişme Atayurdu’nda konteyner sınıflarda eğitim gören öğrencileri ve ailelerini sevindirdi. Öğrenciler inşaatın tamamlanmasını ve konteynerler yerine sınıflarda eğitim görmeye başlamayı bekliyor.

Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, kısa bir süre gazetemize yaptığı açıklamada, “Velilerimizi de öğrencilerimizi de anlıyoruz. Bu geçici bir durum. Atayurdu’nda iki derslik depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı. Eğitimin aksamaması için geçici olarak konteynerler kullanılmaya başladı. Atayurdu ile birlikte, Avuttepe ve Yolağzı’nda da inşaat için ihaleler yapıldı. Atayurdu Okulu’nun hemen yanında inşa edilecek dersliklerle bu sorunu ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu