Ata Fast Food Lezzetleri Beğenildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa bir süre önce faaliyete başlayan ve Döner,Kebap,Burger lezzetlerine ilave olarak kendine has special sunumları ile müşterilerine hizmet veren Ata Fast Food’un lezzetleri büyük beğeni topladı.

Sektörde yılların deneyimine sahip Ozan Rıdvan Cabiroğlu işletmeciliğindeki Ata Fast Food, Konusunda uzman şefleri ,Güleryüzlü çalışanları, Modern tasarım ile dizayn edilmiş salonu ve geniş otoparkı ile İskenderun Yolu Üzeri Anlaroğlu Baklava yanında hizmet veriyor.

 

Cabiroğlu:”Lezzetlerimiz İle İddialıyız”

Sektöre oldukça hızlı bir giriş yaptıklarını ve sundukları lezzetler ile iddialı olduklarını söyleyen Genç İşletmeci Ozan Rıdvan Cabiroğlu açıklamasında:” İşletmemizde Döner,Kebap,Burger lezzetlerimizin yanında special sunumlarımız olan Arabi Kaşarlı Döner ve Pizza Tostumuzu en leziz halleri ile sunmaktayız. Bunun yanında kullandığımız sosumuz ve El yapımı sarımsaklı mayonezimiz  kendi üretimimizdir.

Sektörde 27 yıllık deneyime sahip olan Tacettin Ustamızın pişirdiği kebap lezzetleri herkesin büyük beğenisini kazanmıştır. Bunun yanında bizzat hazırladığım döner lezzetimiz ve yine deneyimli şeflerimizin ellerinden çıkan lezzetlerimiz tadan herkesten geçer not almaktadır. Müşterilerimizden almış olduğumuz olumlu dönüşler işimizi ne denli başarılı yaptığımızın en büyük göstergesi olmaktadır bizim için. Açıldığımız günden bu yana Hatay Protokolümüz ,Siyasi Partilerin Temsilcileri, STK Başkanları ,İş ,Sanat ve Spor dünyasının yanında kıymetli vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşmak bizleri son derece mutlu etmiştir. Evlere ve İşyerlerine servisimizin olduğu işletmemiz Pazar günleri hariç her gün saat 21:00’e kadar hizmet vermektedir. Halen eşsiz lezzetlerimizi tatmayanlar varsa işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Ata Fast Food sipariş telefonları 0 326 285 50 00 ile 0 554 756 50 01

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu