Asi Temizlik İle “Yaşam Boyu Hijyen”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz temizlik sektöründe 2012 yılından bu güne kusursuz hizmeti ile marka işletme haline gelen Asi Temizlik Ahmet Bilgin yönetiminde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid – 19 salgını sonrası bir kez daha önemi ön plana çıkan temizlik ve hijyen konusunda “Yaşam Boyu Hijyen” parolası ile hizmetini sürdüren Asi Temizlik sektördeki istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

Alanında oldukça deneyimli personelleri ile Genel temizlik hizmetleri kategorisinde yer alan Banka,Hastane,Okul,Ofis,Ev ve İnşaat sonrası temizlik hizmetlerinin yanı sıra Dış cephe temizliği,Otel,Mağaza,Dershane,Cami temizliği ile   temizlik konusunda A’dan Z’ye hizmet veren Asi Temizlikte müşteri memnuniyeti çok önemli bir unsur olarak çıkıyor karşımıza.Bu konuda asla taviz vermeyen firma  yapılan tüm temizlik hizmetleri sonrasında takip ettiği işleri konusunda müşterilerinin fikirlerine başvurarak olumlu yada olumsuz tüm yorumları İnsan Kaynakları bölümünde değerlendiriyor.

Profesyonellerle çalışmanın rahatlığını yaşayın diyerek sözlerine başlayan Asi Temizlik İşletmecisi Ahmet Bilgin açıklamasında:” Temizlik Hizmetleri alanında 2012 yılından  bu yana müşteri memnuniyeti odaklı esnek çalışmalar yapan firmamız, sizlere daha iyi temizlik hizmetleri verebilmek adına her geçen gün gelişimini sürdürmektedir.Kusursuz ve başarılı hizmetimiz ile herkes tarafından biliniyoruz.Başarımızda en büyük pay profesyonel bir ekibe sahip olmamızdır. “Yaşam Boyu Hijyen” parolası ile yürüttüğümüz temizlik hizmetlerinde Müşteri memnuniyeti ve kusursuz temizlik olmazsa olmazımızdır. Yaşam alanlarımızın her noktasını temiz ve hijyenik tutmak adına yaptığımız çalışmalarda görev alan tüm personellerimiz yetişmiş sertifikalı kişilerden oluştuğu gibi temizlik konusunda kullanılan tüm ekipman ve ürünler en kaliteli markalardan seçilmektedir. Temizlik konusunda hızlı ve pratik çözümler ile profesyonel hizmet veren firmamız hakkında detaylı bilgi almak adına www.asitemizlik.com.tr sayfamızı ziyaret edebilir bir kahvemizi içmek üzere ofisimize gelebilirsiniz.Bölgemizde marka haline gelmemizde en büyük paya sahip olan kıymetli müşterilerimize ve özverili çalışmaları ile gücümüze güç katan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Asi Temizlik iletişim numaraları 0 532 167 67 66 ile 0 326 212 42 24

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu