Armalılar  Şov Yaptı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor taraftar grupları arasında dikkat çekmeyi başaran Armalılar  taraftar topluluğu hafta sonu gerçekleştirdiği etkinlikte adeta şov yaptı. Armalılar  başkanı İshak Kocaoğlu önderliğinde Kemancı Cafe’de toplanan taraftar grubunda Antakya,Reyhanlı,Belen,Kırıkhan ve Yayladağı ilçesinden gelen taraftarlar Armalılar  çatısı altında renkli görüntüler oluşturdular.

Kemancı Cafe’de gerçekleşen kahvaltı programında taraftarlara hitaben bir konuşma yapan başkanı İshak Kocaoğlu:” Bugün burada gördüğüm muhteşem görüntü beni ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı duygulandırmıştır. Biz bu yola iki arkadaş ile çıktık bundan yıllar önce.Sıcak, soğuk,kar ,kış demeden hem iç saha hem de deplasmanda Hataysporumuzu yalnız bırakmadık. Baktık ki grubumuza olan ilgi ve katılım günden güne artmaya başladı bizde o zaman bu işi çok daha güzel yapmak adına kolları sıvadık. Bugün baktığımızda ilçelerden akın akın taraftarların geldiği bir topluluk durumuna geldik. Hepinize teşekkür ediyorum. Armalılar olarak bizim sloganımız Hataysporumuza tam destektir. Arkadaşlarımdan da her zaman şunu rica ediyorum bir hafta boyunca işiniz ve eviniz ile ilgilenin sadece maç gününü Hataysporumuza ayıralım ve durmadan destek verelim. Sağolsunlar tüm arkadaşlarımız isteklerimizi yerine getirmektedirler. Şükürler olsun ki yolumuza emin adımlar ile ilerliyor ve günden güne büyüyoruz. Armalılar olarak biz her daim Hataysporumuzun  yanındayız. Bugün burada bir arada olmamız için günlerdir çalışan Yönetim Kurulu üyelerimize  ve programımıza katılım gösteren tüm taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Kahvaltı sonrası ellerinde Hatayspor bayrakları,davul ve tezahüratlar ile Saray caddesinde yürüyüş yapan Armalılar grubuna vatandaşlarımız alkışları ile destek verdi.Hep bir ağızdan “Mustafa Kemalin Askerleriyiz “ sloganları ile Atatürk anıtına gelen taraftarlar onları izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.Daha sonra tezahüratlar eşliğinde Gündüz caddesi  üzerinden Büyük Parka gelen Armalılar buradan geçtikleri Taş Köprüde Meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde muhteşem bir final yaptılar.Bu muhteşem şova çevre binalardan vatandaşlar da alkışları ile destek verdiler. Şovu tamamlayan Armalılar grubu daha sonra Kulüp binasına geçerek buradan Hatayspor kafilesini coşkulu tezahüratlar eşliğinde Stadyuma uğurladılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu