Arayın,Erten Elektronik Gelsin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketinin en büyük yıkıma uğrattığı memlekette kısa sürede toparlanarak mobil şubeleri ile müşterilerine hizmeti başlatan Erten Elektronik , “Arayın Biz Gelelim!” sloganı ile Mobil araçları ile başlattığı hizmeti ile takdir toplamayı sürdürüyor. Cihaz ve aktivasyon işlemleri ile teknolojiye dair neye ihtiyacınız var ise 0 532 725 22 22 no lu telefonu aramanız durumunda Erten Elektroniğin konusunda uzman personeli hızlı bir biçimde bulunduğunuz yere gelerek çözüm üretiyor.

Gün dayanışma günü diyerek sözlerine başlayan Erten Elektronik Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Çetindağ açıklamasında:”6 Şubat depremi sonrasında işletme olarak hızlı bir biçimde faaliyete geçirdiğimiz Konteyner şubelerimize ilave olarak Çadır kentlerde,Konteyner kentlerde ve ya kendi imkanları ile yaşamlarını sürdürmeye çalışan tüm depremzede halkımızın ayağına hizmeti götürebilmek adına Arayın Biz Gelelim! sloganı ile mobil araçlarımızı da devreye geçirerek en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Duyulan yoğun ihtiyaç doğrultusunda mobil ekiplerimizin yoğun mesaisi ne denli doğru bir hamle yaptığımızı gösterdi bizlere.

Bölgemiz Telekomünikasyon sektöründe 1990 yılında başladığımız faaliyetlerimizi “Hatay Güzel Şeylere Layıktır.’’ Felsefesi ile 1994 yılında Türkiye’nin GSM sektöründeki ilk ve lider operatörü olan TURKCELL’in Hatay’daki ilk bayisi olarak devam ettirdiğimiz Erten Elektronik olarak zor günleri yaşadığımız şu günlerde İletişim ve teknoloji çözümleriyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek, İletişim teknolojileri alanında yetkin personelimiz, sorumlu yaklaşımımızla , yenilikçi, hızlı , güvenilir, müşteri ve çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutmak adına var gücümüz ile çalışıyoruz.Türkcell’li olun ya da olmayın nerede olursanız olun bizlerle iletişime geçiniz.”dedi.
Erten Elektronik tarafından uygulanan “Arayın Biz Gelelim!” hizmetinden oldukça memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar kendilerine böylesine bir hizmet ile çözüm üreten Erten Elektronik yöneticilerine ve güler yüzlü personellerine teşekkür ettiler.
Erten Elektronik “Arayın Biz Gelelim!” iletişim numarası 0 532 725 22 22

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu