Antik Roma Yemekleri ve  Likya Şarapları Eşlikçiliğine Tam Not

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde Fethiye’den start alan Antik Roma Yemekleri Ve Likya Şarapları’nın Türkiye Yolculuğunun 8.ayağı Antakya Maison Gali Otel’de gerçekleşti. Likya Şarapları İşletmesi Doruk Özkan ve İtalyan Şef Geovani organizasyonunda düzenlenen program Maison Gali Otel İşletmecisi Nebil Gali ev sahipliğinde gerçekleşirken etkinlikte seçkin  davetliler ağırlandı.

Daha önce etkinliğin gerçekleştiği birbirinden önemli illerde olduğu gibi Antakya’da ki programda da İtalyan Şef Geovani  tarafından hazırlanan Antik Roma yemeklerinden 9 çeşit sunum ve Likya Şarapları İşletmesi Doruk Özkan’nın kendi elleri ile sunum yaptığı şarap çeşitleri konuklara ikram edildi.

Likya Şarapları İşletmesi Doruk Özkan ve İtalyan Şef Geovani’nin yaptıkları tanıtım  konuşmaların ardından konuklara ikram edilen Baharatlarla Karıştırılmış Yeşil ve Siyah Zeytin Ezmeli Bruschetta,Ballı Sosta Pişirilmiş Karidesler,Beyaz Şarap Sosu ile Fırında Pişirilmiş Ton Balığı, Baharatlı Sarımsaklı Peynir Bruschetta,Taze Otlarla ve Bal Soslu Lahana Salatası,Baharatlı Şarap Eşliğinde ,Hurma ve Kırmızı Şarap Soslu Oğlak Kebabı ve Defne Yapraklı Peynir Tatlısı sunumları ve Likya Şarapları konuklardan tam not aldı.

Orijinal tariflerine uygun bir biçimde hazırladıkları Antik Roma Yemeklerini Likya Şarapları eşliğinde konukların damak zevkine sunduklarını söyleyen İtalyan Şef Geovani, aldıkları olumlu dönüşlerin kendilerini sevindirdiğinin altını çizerek etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

10 İlde başlattıklarını ve antik roma yemekleri yolculuğu projesinin 8.ayağında  Antakya Maison Gali Otel’de seçkin bir davetli kitlesi ile bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Likya Şarapları İşletmesi Doruk Özkan,Etkinliğe katılan tüm konuklarına ve ev sahipliklerinden dolayı Maison Gali Otel İşletmecisi Nebil Gali’ye şükranlarını sundu.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu