Antakyalılar Bu Döner Lezzetine Bayıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gastronomi sektöründe Uluslararası anlamda deneyime sahip olan genç işletmeci Mervan Tümyürek tarafından geçtiğimiz yıl şehrimize kazandırılan One Döner, Tavuğundan yağına,ekmeğine ve tüm malzemelerine varıncaya kadar en kaliteli malzemelerden servis ettiği dönerini Antakyalılara sevdirdi. İlk günden itibaren kalitesini bozmadan sunduğu döner lezzeti ile adeta damak çatlatan One Döner aynı zamanda sektörde en uygun fiyatlı hizmeti ile de farkını ortaya koymaya devam ediyor.İlk günkü sloganı “İşte Aradığınız döner Lezzeti” ile sektöre hızlı giriş yapan işletme istikrarlı yükselişini emin adımlar ile südürüyor.

Döner lezzetlerini Antakya’da artık bilmeyen kalmadığını ifade eden genç işletmeci Mervan Tümyürek, Ciddi bir müşteri portföyüne sahip olmanın haklı gururu ile tüm ekiparkadaşları ile birlikte en leziz döneri en iyi sunumla servis etmek adına var güçleri ile çalıştıklarını bir kez daha yineledi.Tümyürek:” Dönerimizde kullandığımız malzemelerin hepsi en kaliteli ürünlerden seçilmektedir.Ekonomik şartlarda yaşanan zamlara rağmen fiyatımızı en minimum seviyede tutuyoruz.Böylelikle bizleri tercih eden müşterilerimiz bu muhteşem döner lezzetini uygun fiyat ile tüketmedirler.İşletmemizde müşteri memnuniyeti ve hijyen olmazsa olmazımızdır.Bu konularda ben ve ekip arkadaşlarım asla taviz vermemekteyiz.
Herhangi bir reklam yapmadan sadece işyerimize gelen müşterilerimizin takdirleri ve onların yakın dostlarına önerileri doğrultusunda adımızı duyurduğumuz sektörde ünümüz bir yıl içerisinde oldukça geniş kitlelere yayıldı. Döner çeşitlerimiz arasında One Döner,One Boss,One Special,One Kebabix,One Atomix,One Tabak Servis ve Vejeteryan dönerimiz bulunmaktadır. İşyerimizde kapalı alanımızın yanında oldukça ferah bir bahçemiz de yaptığımız servislerimizin yanında evlere ve işyerlerine hızlı servisimiz devam etmektedir.Bir yılda One Döner’i tercihleri ile zirveye taşıyan kıymetli müşterilerimize ve özverili çalışmaları ile gücümüze güç katan kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor herkesi iş yerimize davet ediyorum. ”dedi.
Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi Yadigar Apartmanında faaliyet gösteren “ One Döner “ sipariş telefonları 0 532 233 83 31 ve 0 530 666 09 86

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu