ANTAKYA’DA VE BÜYÜKŞEHİR’DE TARİH YAZACAĞIZ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhur İttifakı AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, yoğun seçim çalışmalarını hızlandırdı.
İlk ziyaretini Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a yapan İbrahim Naci Yapar, halkla tek tek kucaklaşarak, esnafla buluşuyor.

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” sözleriyle Antakya’yı daha da ileriye taşıyacaklarının altını çizen AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, şöyle konuştu:“Gönül Belediyeciliği anlayışıyla ve özveriyle çalışacağız. Antakya’mıza yakışan projeler hazırladık. ‘İnsan Odaklı hizmet’ bizim önceliğimiz olacak. Antakya için en iyi hizmeti sunabilmek adına var gücümüzle çalışacağız ve sizlerin desteğinizle bu kutsal göreve talibiz. Antakyalıların her seçimde olduğu gibi bu seçimde de yanımızda olacağından şüphemiz yok. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı rekor oyla hem Antakya’da hem de Büyükşehirde tarih yazacağız” sözleriyle hemşehrilerinin dualarını ve desteğini istedi.
İbrahim Naci Yapar, 6 Şubat depremlerinde en çok yıkım yaşayan Antakya’yı ayağa kaldırmak için tekrar inşa etmek için vargüçleriyle çalışacaklarını söyledi.
AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, “Vatandaşlarımızın görüş ve talepleri bizim için çok değerli. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunları ve talepleri var. Milletimizle görüş alışverişinde bulunmak, iç içe olmak beni mutlu ediyor. İnşallah göreve geldiğimizde, kentimizle ilgili tüm sorunları çözmek için çalışacağız.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu