Antakya’da Orman İşletme Şefliği Personeline silahlı saldırı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Antakya ilçesinde, iş makineleriyle izinsiz olarak açma ve yerleşme suçu işleyen kişilere müdahale edildi. İhbarı alan Orman İşletme Şefliği ekipleri, şahısları engellemeye çalıştığı sırada saldırıya maruz kaldı. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yaylacık Mahallesi’nde bir ormanlık alanda, iş makineleri ile “açma ve yerleşme” suçu işleyen şahısların olduğu ihbarını alan Antakya Orman İşletme Müdürlüğü ve Karaçay Orman İşletme Şefliği ekipleri, şahısları durdurmaya çalıştı. O sırada ellerine silah ve sopalarla geldikleri iddia edilen bir grup, personellere saldırdı.

Sözlü saldırıların yanı sıra fiziksel saldırıların olduğunu bildiren Orman İşletme Şefliği, kayıt altına alınan fotoğraflarında silah zoruyla sildirildiğini belirtti. Bu durum üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Antakya Orman İşletme Müdürlüğü’nün saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Antakya Orman İşletme Müdürlüğü de “Antakya Orman İşletme Müdürlüğü, Karaçay Orman İşletme Şefliği personelimize geçmiş olsun diliyoruz. Saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur” şeklinde bir açıklama yaptı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu