Antakya’da 4’ü polis 5 kişiyi yaralayan şahıslar yakalandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Altınçay Mahallesinde bulunan Altınçay köprüsü mevkisinde etrafa rastgele ateş açan bir araçta bulunan şüpheli şahıslar Yunus Timlerinin dur ihtarına uymayarak içinde bulundukları araçla kaçtı. Kovalamaca esnasında şüpheli araçtan açılan ateş sonucu 4’ü polis memuru ve biri yabancı uyruklu olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Şüpheli araç Reyhanlı yolu Bozöyük köyü yakınlarında terk edilmiş halde bulundu. Yapılan aramalar sonucunda C.H., N.H,  ve küçük yaşta olan H.H. isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan H.H. isimli şüpheli şahsın yapılan üst aramasında; 1 adet tabanca ele geçirildi. Yakalanan C.H. ve N.H. isimli şahısların mala zarar verme suçundan da arandıkları tespit edildi. Şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan olaya karışan diğer firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik Jandarma ekipleri ile birlikte Avsuyu Mahallesi’nde yapılan çalışmalar sonucu K.H., ve M.H. isimli şahıslar müstakil bir evin müştemilatında yakalandı. Yakalanan şüpheli şahısların yasal işlemleri yapılabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu