ANTAKYA ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

ÖĞRENCİLER HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ!

Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır ve Antakya Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birim Başkanı Mehmet Tuncay’ın koordinesinde Antakya Ülkü Ocakları’nda bilgi yarışması düzenlendi.

Antakya Ülkü Ocakları, Antakya’da bulunan 15 okulun katılımı ile Antakya Ülkü Ocakları binasında öğrencilerin eğitimden soğumaması, bilgilerini taze tutmak ve genel kültürlerini geliştirmek amacıyla bir bilgi yarışması düzenledi. Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır’ın da katıldığı yarışmada renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrenciler hem eğlenip hem de öğrendi.

Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ Bugün burada Antakya ülkü Ocakları olarak önemli bir etkinliğe imza attık. Ülkü Ocakları olarak öğrencilerimiz ve gençlerimiz bizim için her zaman ilk sırada yer alıyor. Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimize yanında olduğumuzu her zaman söylüyoruz ama sadece söylemek yetmek bu tip etkinliklerle onların yanında olduğumuzu göstermemiz de lazım. Yarışmaya katılan ve kazanan öğrencilerimiz tebrik ediyor kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Antakya Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birim Başkanı Mehmet Tuncay: “ Öğrenciler tatil dönemlerine girdiği andan itibaren eğitimden uzaklaşabiliyorlar. Tatil dönemlerinde bunların olması gayet doğal bir durum. Ancak bu uzaklaşma okul tekrar başladığında da devam edebiliyor. Öğrenciler tatilin ardından okula adapte olmakta zorlanıyor.

Bizde Antakya Ülkü Ocakları olarak öğrencilerimiz eğitimden soğumaması, bilgilerini taze tutmak ve genel kültürlerini geliştirmek adına bir bilgi yarışması düzenleyerek bu açığı gidermeye çalıştık. Öğrencilerimize yönelik etkinlerimiz devam edecek. Yarışmaya katılan ve kazanan öğrencilerimiz tebrik ediyorum. ”dedi.

15 Okulun katıldığı yarışmada Antakya Anadolu Lisesi birinci olurken Habib-i Neccar Anadolu Lisesi ikinci, farklı okulların öğrencilerinin oluşturduğu Asenalar Teşkilatı üçüncü oldu. Kazanlara ödüllerini Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır takdim etti. Birinci olan Antakya Anadolu Lisesi’ne Ülkü Ocakları tarafında hazırlanan ODAK 2023 Yapay zeka programı, İkinci olan  Habib-i Neccar Anadolu Lisesi’ne  Alpaslan Türkeş’in yazdığı 9 IŞIK eseri, üçüncü olan Asenalar Teşkilatı’na  ise Mustafa Karaca’nın Ölümün Utandırdığı An isimli eseri takdim edildi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu