Antakya Soroptimist Kulübünde Turuncu Günler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’da 11 yıldır Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonuna bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Antakya Soroptimist Kulübü “25 KASIM-10 ARALIK Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günleri” kapsamında 16 Günlük Aktivizm boyunca ışığı ve umudu simgeleyen turuncu rengi kullanarak kampanyalar, etkinlikler ve aktiviteler düzenleyecek, kadınlara yönelik şiddete ilişkin farkındalık yaratacak.

TSKF Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu 2021 Kasım-2022 Mart ayları boyunca hem kadın sözünün değerli olduğunun altını çizen hem de kararlılıklarını ortaya koyan “SözümSöz” kampanyasını TSKF bünyesindeki tüm kulüplerle birlikte hayata geçirmeyi, bu kapsamda bir dizi sosyal medya paylaşımı yapmayı tasarladı. Instagram: @soroptimistturkey @antakyasoroptimist Facebook: Soroptimist Turkey ve Antakya Soroptimist Kulübü

Twitter: @SoroptimistTR hesaplarında paylaşılacak olan kampanya ile toplumsal cinsiyet eşitliğinin farklı yönlerine dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirten Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Dr. Sonay Altunay Bayraktar: “İlk adım olarak, turuncu günler boyunca, şiddete dikkat çeken ve bu sorunun çözümü için alacağımız aksiyonu, turuncu rengi de kullandığımız kısa bir video ile sosyal medyada paylaşacağız ve bir Challenge gerçekleştireceğiz. İlk challenge 25 Kasım’da TSKF Başkanımız Sevil Koca tarafından başlatıldı ve 10 Aralık tarihine dek sürecek.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu