Antakya MYO’da Bahar Festivali

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Antakya Meslek Yüksekokulu’nda bahar festivali düzenlendi. Covid-19 Salgını nedeniyle bir süredir düzenlenemeyen bahar festivali, pop şarkıcısı Nihat Mugil ve ve latin dans şampiyonu Serdar Yolcu’nun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Sakin ve Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Soner Soylu’nun destek verdiği ve katıldığı bahar festivali, Öğr. Gör. Miral Sağlar Arıca öncülüğünde gerçekleşti.

Yoğun ilgi gören bahar festivalinde “yiyecek-içecek, bijuteri ve eğlence” alanlarını içeren çeşitli stantlar kuruldu. Öğrenciler, belirtilen stantlarda hem satış yaptı hem de bahar festivalinin tadını doyasıya çıkardı. Festival kapsamında sahne alan Nihat Mugil ve orkestrası şarkılarıyla öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Katılımcıların şarkı isteklerini de geri çevirmeyen Mugil ve orkestrası, öğrencilerle yakın bir bağ kurdu. Öğrenciler, konserin ardından Latin Dans Avrupa-Türkiye Şampiyonu Serdar Yolcu ve Nergiz Yolcu ile buluştu. Sergilenen dans gösterisini dikkatli gözlerle izleyen öğrenciler, alkışlarıyla tempo tuttu ve Yolcu ailesine yakın ilgi gösterdi.

Antakya Meslek Yüksekokulunda görevli olan akademik ve idari personelin de yoğun emek harcadığı bahar festivalinde öğrenciler bolca fotoğraf ve video çekerek yaşadıkları eğlenceli anları kaydetti. Ayrıca HMKÜ Rektörü Kaya, Rektör Yardımcısı Sakin ve Antakya MYO Müdürü Soylu, satış yapılan stantları ziyaret ederek ve etkinlikleri izleyerek öğrencilerin mutlu anlarına ortak oldu. Bahar festivali, öğrencilerin ve akademisyenlerin katıldığı “ip atlama, halat çekme, yumurta taşıma, şarkı söyleme ve dans etme” gibi ekinliklerle son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu